“Nole, da li me se sećaš?” Jelena Dokić intervjuisala Đokovića posle meča, pa nasmejala publiku anegdotom

|

Novak Đoković nastavlja da gazi ka desetoj tituli na Australijen Openu. Prebrodio je i treće kolo, nije se na kraju mnogo ni pomučio protiv Grigora Dimitrova, pa će u osmini finala na domaćeg predstavnika Aleksa De Minora.

Nakon meča sa Bugarinom čekalo ga je pravo iznenađenje – intervju sa njim uradila je bivša srpska teniserka Jelena Dokić. Pre samog razgovora sa Jelenom, Novak se zahvalio publici na energiji koju mu je dala.

“Hvala vam sto ste došli, kreirali ste sjajnu atmosferu, vaša energija nam daje snagu u ključnim momentima”, zahvalio se Nole, a potom se obratio dobro poznatoj sagovornici.

“Drago mi je da te vidim Jelena, nisam te video godinama. Da li je to bilo 2006? Da?”, pokušao je da se priseti Nole kad su se poslednji put videli u Australiji.

Jelena mu je zatim ispričala zanimljivu anegdotu njihovog prvog susreta. Priznala mu je da nije imala pojma ko je kada joj se javio pre desetak godina u Melburnu. Mlađani Novak se tada tek probijao.

“Sećaš li se kada sam te prvi put videla na Australijan openu. Rekao si mi “Ja sam Novak Đoković, da li me se sećaš?”. Rekla sam da se sećam, ali zaista nisam”, ispričala je Jelena Dokić i nasmejala ga.

Đoković se nasmejao na opasku Jelene da Novak odlično igra protiv mladih protivnika.

“Kako to misliš, protiv mladih? (Smeh). Pa, 35 je novih 25. Pogledajte Rafu i Endija, igramo na visokom nivou i ja to želim, svaka sezona se računa kada uđete u poslednju četvrtinu karijere, više cenite svaki turnir, bio sam srećan da radim ono što volim. Dvadeset godina profesionalnog sporta, ne mogu da budem zahvalniji”, rekao je Đoković.

Novakov sledeći protivnik De Minor, je već skeniran od strane našeg tensiera. Svestan je da će u tom meču i publiku imati protiv sebe.

“Očigledno je da je De Minor jedan od najbržih igrača, mnogo je napredovao, ima Hjuita u svom uglu, bivšeg broja jedan. Ne znam koliko vas će biti na mojoj strani tada, ali volim vas”, poručio je na kraju Novak Đoković.

Izvor: mondo.rs