Poznato ko preuzima sinove Volšovih – Anina majka otkrila: “Moraće da se presele, ja nisam u stanju da brinem o unucima”

|

Tri dečaka od dve, četiri i šest godina, deca Ane i Brajana trenutno se nalaze u Odeljenju za decu i porodicu iz Masačusetsa, pri Centru za socijalni rad u Americi. Deca Ane Volš, čini se po njenim objavama na društvenim mrežama, bila su joj sve, te je vrlo često objavljivala srećne porodične fotografije.

“Ma koliko bila umorna, od posla i puta, uvek je mogla da se igra sa njima i da im se maksimalno posveti. U zavisnosti šta istraga pokaže, ali u najgoroj varijanti brigu o njima preuzeće moja starija ćerka, Anina sestra. Važno je da deca ostanu i odrastaju zajedno”, kaže neutešna Milanka.

Kako dalje navodi, njena ćerka koja živi u Kanadi je već u pregovorima sa nadležnim institucijama u Americi oko preuzimanja dece.

“Sud na kraju odlučuje o starateljstvu nad decom, ali mislim da će dozvoliti da ih preuzme moja starija ćerka. Aninu decu obožava, svaki dan se čuje sa njima od kako se ovo dogodilo, kako se oni ne bi potresli. Ona ima dvojicu sinova koji su odrasli, već i rade, a u Kanadi ima i veliku kuću, pa verujem i da će moći da im se posveti kako treba”, drhtavim glasom priča Milanka Ljubičić.

Ona dodaje da je svi pitaju zašto ona ne prihvati brigu, ali kako dodaje, niko ne pita da li ona to i može.

“Veoma sam bolesna i zbog toga nisam u stanju da brinem o svojim unucima. Jedva se brinem o sebi, a kamoli o troje mališana. Mislim da ni o jednom ne bih mogla da brinem”, sa tugom u glasu objašnjava Milanka.

Izvor: kurir.rs