Njima će septembar totalno promeniti život: Lavovima se vraćaju bivše ljubavi, a jedan znak doživeće pad na poslovnom planu

|

Do kraja septembra četiri znaka Zodijaka mogu da očekuju najveće promene. Retrogradne planete za njih imaju poseban plan, te će im se život promeniti iz korena. Premene se odnose na dešavanja kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, a neki će pretrpeti i one unutrašnje lične promene.

Ovan

Pripadnici ovog znaka u septembru će morati da se nauče lekciji strpljenja. Jedino tako neće ulaziti u konflikt na poslovnom planu. Njegove namere su ispravne ali način na koji ih sprovodi izazivaju bes i nemir kod ljudi. Ukoliko u septembru ne nauči lekciju može se desiti da poslovni život zaista doživi pad nakon kog nema povratka.

Lav

Lavovi bi tokom ovog meseca trebalo da zastanu da spuste svoj ego i da shvate da su i oni zamenjivi. Ništa se ne podrazumeva u životu. Kako vam septembar vraća bivše ljubavi lako se može dogoditi da se zaigrate i da izgubite i jedno i drugo. Voljena osoba oseća da ste se promenili. Volite da sedite na dve stolice, ali isto tako morate shvatiti da ste i vi zamenjivi.

Vage i Jarčevi

Ova dva znaka u septembru očekuje životni uspeh na polju karijere. Ali ukoliko svu svoju energiju usmerite na posao može vam se desiti da upadnete u emotivnu depresiju. Čoveku treba i jedno i drugo. Polako obavite otvoren razgovor sa sobom jer ako to ne uradite zvezde će to uraditi na surov način! Tada je buđenje posebno bolno.

Izvor: intromagazin.rs