Njegoš konačno našao ljubav svog života: “Hoće u njivu, sa sela je cura” – Otkrio kad će svadba

|

Prijepoljac Njegoš Stojadinović postao je najpoznatiji srpski poljoprivrednik. Nakon što je svima ispričao da zbog posla kojim se bavi ne može da nađe ženu, nikada nije dobio više poruka sa ponudama za vezu. Za samo 24 sata od “usamljenog kralja paprika” postao je omiljeni neženja, a sada je za Telegraf ekskluzivno otkrio da je konačno našao devojku.

Njegoševa devojka zove se Slavica, iz Prijepolja je, a on kaže da mu se kod nje najviše svidelo to što je vredna i normalna.

“Ozvaničili smo vezu odmah. Devojka se zove Slavica i kaže da hoće u njivu, sa sela je cura. Ali ne treba joj to. Ima svoj posao, samostalna je. Najviše mi se svidelo to što je skromna, vredna i nromalna. Slažemo se i dogovaramo. Živimo blizu jedno drugog, i ona je iz Prijepolja”, ispričao je Njegoš.

Iako je Njegoš srećan u ljubavi, priznao je da druge devojke ne prestaju da mu pišu. Poruke su raznovrsne, i dalje šalju svakojake ponude, ali on je odlučio – Slavica je jedina koju želi.

“Jedva sam našao ovakvu devojku. Ove druge mi i dalje pišu i šalju zahteve za prijateljstvo, ali mene ne zanimaju uopšte. Slavica zna da mi i dalje pišu. Nije ljubomorna i razume me. Ja sam joj rekao da ne želim ni jednu drugu, da volim samo nju, a ja ne mogu nikom da zabranim da piše. Ona mi veruje, kaže i njoj isto pišu drugi muškarci, ali to nema veze”, iskreno kaže Njegoš.

Ovaj vredni Prijepoljac više nema vremena za gubljenje, te je najavio da veliku svadbu možemo da očekujemo već do Nove godine.

“Osećamo uzajamnu ljubav. Do Nove godine planiramo svadbu i to veliku. Ako ne do Nove, bar do srpske Nove godine najdalje. Nema vremena za gubljenje, dosta je bilo. Hvala Bogu na ovome, on sve vidi i spojio nas je”, zaključuje Njegoš.

Njegoša devojke do skoro nisu htele ni da pogledaju jer se bavi poljoprivredom koja iziskuje puno posla i nemogućnost da se ode na odmor. Od njega su tražile haljine, novac za kredit i pitale koji automobil vozi. Ipak, on je jasno rekao da takvu saputnicu ne želi. Njegov izbor je žena koja će sa njim da stvara porodicu.

Nakon što je javno pričao o tome da “normalnu” devojku ne može da nađe, Nejgošev život brzo se preokrenuo. Od usamljenog neženje postao je omiljeni Prijepoljac, a samo za 24 sata stiglo mu je više od 500 zahteva za prijateljstvo i gomila poruka. Ipak, Njegoš je svoju saputnicu izgleda već izabrao, a ostalim devojkama želi da i one nađu pravu ljubav.

Izvor: telegraf.rs