Milan Milošević potvrdio: “Vraćam se na Pink” – Otkrio da li njegov povratak ima veze sa Dušičinim otkazom

|

Mnogima omiljeni voditelj Milan Milošević zvanično se vraća na televiziju Pink, što je i potvrdio za medije.

“Istina je, vraćam se na Pink i sigurno sam doneo pravu odluku. Još uvek ne mogu da pričam šta ću konkretno raditi, možda ću nešto više moći da kažem večeras u emisiji Amidži šou u kojoj gostujem. Za sada mogu samo da potvrdim da se defitivno vraćam”, započeo je Milan.

Na spekulacije da se vraća baš sada kad je Dušica Jakovljević dala otkaz, on tvrdi da ne zna ništa o njoj, kao i da njegov povratak nema nikakve veze sa njom i njenim odlaskom.

“Nemam blage veze sa Dušicom! Sve i da se vratim u rijaliti to nema veze s njom i njenim odlaskom, jer smo nas dvoje i ranije radili dve različite stvari, različite poslove. Ja sa čelnicima Pinka pregovaram duže od mesec dana. Sa njom se nisam ni čuo, niti znam bilo šta ne samo vezano za nju, nego i za bilo kog drugog voditelja sa Pinka”, rekao je Milošević i istakao:

“Ja sam učestvovao u pravljenju tog projekta 2017. godine, deo sam svega toga i siguran sam, i da se vratim u Elitu kao voditelj, to će obradovati naciju i goreće Balkan”, zaključio je Milan.

Izvor: pink.rs