Ništa od razvoda: Njihova ljubav i dalje cveta – I dalje žive pod istim krovom (FOTO)

|

Naša poznata pevačica Jelena Karleuša rekla je da ne želi da se udaje i da je u braku sa Duškom Tošićem još uvek, međutim o njemu nije želela da previše priča.

– Na reviji jesam nosila veo i bidermajer, ali zaista ne planiram da se udajem. A i da bih ponovo stupila u brak, morala bih da se razvedem! Nisam se razvela od Duška! I dalje živimo pod istim krovom. Ne bih da pričam o njemu previše, da me njegov advokat ne bi zvao.

Primetili smo vaše ćerke u prvom redu, da li njih zanima pevanje ili manekenstvo?

– Ja sam sada sa 44 godine prvi put manekenka. I mogu da kažem da uopšte nije lako, mokra sam od znoja. Atina bi volela da bude manekenka, viša je od mene, iako ima samo 14 godina, dok je Nika moje visine. Bile su u publici s mojom tetkom, non stop sam gledala u njih da vidim da li su zadovoljne mamom.

Kako podnose to što su zbog tebe i Duška postale poznate?

– Jako teško, Atina mi je rekla da sam kriva što Niku i nju prepoznaju na ulici. Mnogo im smeta popularnost, ne žele je. Atina je čak ugasila Instagram profil, na kom je imala na desetine hiljada pratilaca, zbog neželjene popularnosti. Doduše, Nika ume i da odbrusi ljudima, evo pre neki dan se vratila s ekskurzije, tri dana je obilazila Vojvodinu i ljudi su prilazili da se slikaju s njom. Prišle su joj dve devojčice od 13 godina, ali je odbila da se fotografiše s njima. Rekla mi je: “Mama, nisam htela da se slikam jer su imale cigarete u rukama.”

Da li bi volela da se ne bave javnim poslom?

– Ne savetujem decu čime će da se bave u životu, neka biraju same, a ja ću im naravno biti vetar u leđa, kao što je meni bila moja mama. Kao devojčica sam htela da budem manekenka, glumica, igračica… Ne lomite deci krila!

Načuli smo da planiraš da napraviš svoj šou-program, da li je to istina?

– Da, napraviću toliko dobar šou da će biti gledaniji od “Zvezda Granda”! Još uvek ne znam gde će biti emitovan, ali s rejtingom će razvaliti. Niko u Srbiji ne zna šta je marketing kao ja, tako da bi moje kolege mogle da dođu da ih malo edukujem.

Izvor: espreso.co.rs