“Nevaspitana seljančura”: Tara Simov pravila skandale u porodilištu – Pušila u sobi, sestre dozivala sa “ej, alo”

|

Bivša Zadrugarka Tara Simov pre nekoliko dana se porodila i na svet donela prvog naslednika kome su ponosni roditelji dali ime Nikolaj. Tara se porodila carskim rezom, a kako je rekla sada sledi oporavak. Nju su ispred porodilišta sačekali partner, kao i njegova porodica, odnosno svekrva, a Tara je bila nasmejana i srećna.

Ipak, na društvenim mrežama se šire navodi da je bivša zadrugarka bila bahata tokom boravka u bolnici, te da je od medicinskog osoblja zahtevala da joj čine usluge.

“Nevaspitana seljančura. Iz bolničke sobe doziva sestru u prolazu sa: “ej, ej, aloo, ti”. I kad je sestra usla da vidi jel joj nešto treba, ‘ladno je rekla: “donesite mi jednu srednju kafu”. Posle je pušila u sobi i pravila haos kad su joj skrenuli pažnju”, napisao je jedan tviteraš koji kaže da je upućen u celu situaciju.

“Ma zato što je utripovala da je neko i nešto,pa onda ako nije po njenom kreće pretnja tužbom i histerijom”, prokomentarisao je neko.

Ovim povodom iz redakcije Telegrafa su pokušali da stupe u kontakt sa Tarom, ali nije odgovarala na brojeve poznate redakciji.

Po izlasku iz porodilišta Tara je istakla da je izgubila dosta krvi.

“Odlično sam. Kako sam mislila odlično sam. Linija dovedena do savršenstva. Nikolaj je bolje nego ja. Dosta sam slaba. Carski rez sam imala, dosta krvi sam izgubila nije to uopšte lagana intervencija. Beba liči na mene”, otkrila je Tara tom prilikom.

Izvor: telegraf.rs