Nermin je za samo 10 godina pevao sa Šabanom: Pobednik Zvezda Granda setio se Šabanovih reči

|

Nermin Handžić (19) pobedio je u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a kada je čuo proglašenje pobednika nije mogao da veruje.

” Ne znam, ne bi ni vama bilo dobro 100%. Svi koji su došli u finale večeras su sigurno očekivali pobedu, ali stvarno je bila konkurencija možda najjača do sad, i svi kandidati su bili fenomenalni”, rekao je Nermin.

“Posvećujem pobedu svom Tešnju, svojoj Bosni, porodici i mentorima. Videćemo kako ćemo proslaviti, mislim da Tešanj gori tako da videćemo kad se vratim. Eto 130 hiljada glasova, mislim da vam je jasno šta se tamo dešava i da Tešanj nikad nije bio jači. Bio sam u finalu i u ”Nekim novim klincima”i osvojio treće mesto, ali ovo je sada definitivno ujednilo moj grad”, dodao je mladi pevač.

Nermin je sa samo deset godina imao prilike da peva sa Šabanom Šaulićem, a danas je ponosan na to.

“Mislim da više niko nikad neće imati karijeru kao pokojni Šaban Šaulić, ali ja ću do kraja života pamtiti da sam sa samo 10 godina pevao sa njim baš na ovoj sceni”, kaže on, a zatim dodaje:

“I Saša Popović je u više navrata pomenuo to da je Šaban rekao da sam ja najtalentovaniji klinac koga je čuo u ovom regionu”.

Izvor: Kurir.rs