Nemac u Paraliji udario automobil Srbina pa nestao sa lica mesta: Kada su saznali šta je učinio, svi su ostali u neverici

|

Turista iz Srbije podelio je na društvenim mrežama priču iz Grčke, koja se u našoj zemlji može svrstati u rubriku “verovali ili ne”, bar kada se radi o saobraćajnim prekršajima i sudarima.

Cvele D, letovao je sa porodicom u Paraliji, kada je neko udario njegov automobil. Revoltiran što je počinilac “nestao” sa lica mesta, na Fejsbuku grupi “Grčka – smeštaj povoljan”, podelio je fotografije vozila koje ga je udario, zajedno sa opisom vozača. Međutim, ubrzo je saznao da čovek zapravo nije pobegao.

“Zdravo drugari. Ovaj gospodin je zakačio moj auto večeras oko 21 sat u Paraliji, slikao nešto i otišao. Crn posed čovek malo čuparepast, kreće se sa suprugom i malim pasićem. Valjalo bi da ga lociramo ili da se sam javi!”, napisao je on u objavi koja je istog trenutka počela da se deli po grčkim grupama.

U komentarima Srbi su ostavljali poruke da je bolje da pusti policiju da završi posao, nego da ga “locira”. Ubrzo zatim, Cvele se ponovo oglasio i saopštio da je stvar rešena.

Naime, kako je napisao, drugi vozač, nemački državljanin Hans, nakon sudara je otišao pravo u policiju gde se sam prijavio za prekršaj koji je počinio.

“Pronašli smo gospodina Hansa koji zapravo nije ni pokušavao da pobegne, već je sam otišao u policiju, uredno se prijavio a kada smo ga pronašli platio štetu i častio pivo! Švabo, bajo moj”, napisao je Cvele u opisu druge objave, a koju su pratile slike dvojice vozača.

Članovi grupe su bili oduševljeni reakcijom Nemca, dok je najpopularniji komentar bio “Oni su dve svetlosne godine isped nas”, pobrao najviše sviđanja.

Izvor: blic.rs