Nedeljni horoskop za period od 15. do 21. avgusta: Devica plaća greške iz prošlosti – Ribe pred iskušenjima

|

Ovan

Ove nedelje bićete prinuđeni na drastične korake. Uspeh neće izostati i postići ćete zacrtano. Nadređeni će to primetiti. Partner je oduševljen vama, u dobroj ste fazi veze, zadržite mir i ljubav koju imate. Budite spontani i nepredvidivi. Sreća je na vašoj strani. Dobro se osećate, ali postoji mogućnost prehlade. Klonite se ljudi, ukoliko je moguće. Najbolji dani biće utorak i četvrtak.

Bik

Nije dobar period za zabavljanje u usputne veze, ali je dobro ako želite da ojačate vezu i rešite stambeno pitanje. Moguće su nesuglasice oko planova za zajednički život, nemojte da mislite da se sve može brzo rešiti, biće potrebno dosta truda. Ne kritikujte roditelje bračnog partnera, neće se dobro završiti. Na poslu bez većih promena, teško držite korak sa kolegama jer ste zaokupljeni svojim brigama. Najbolji dani biće ponedeljak i petak.

Blizanci

Privlače vas putovanja i avanture, a čak i ako ne odete daleko, to će vam pomoći da se trgnete iz stanja monotonije u koje ste u zadnje vreme upali. Moguće je da na ovom putovanju upoznate neku zanimljivu osobu, a zauzetima će pomoći da poprave proleme u vezi. Ovo je odličan period za sve vrste posredničkih šema. Širok krug poznanika pomoći će vam da razvijete poslovanje. Gornji disajni putevi, kao i ruke, biće vam osetljivi. Najbolji dani biće petk i subota.

Rak

Ne dozvolite da vam drugi crpe energiju. Pokažite empatiju, ali budite direktni i kažite šta vam ne odgovara. Moguće je da ćete novac trošiti besmisleno, na nepotrebne stvari. Na poslovnoj strani vas očekuje jačanje finansijske situacije i sklapanje povoljnih ugovora. Profit vam “ne gine”, samo pazite da ne budete sebični u svemu ovome, kao ni pohlepni. Problemi sa zubima, desnima ili grlom. Najbolji dani biće utorak i sreda.

Lav

Ovo je idealno vreme da se zabavljate i započnete novu vezu, ali i da obnovite staru, pod uslovom da ste svesni grešaka koje ste pravili u prošlosti. Ako pokažete inicijativu, smeši vam se veoma lepa i romantična veza. U porodičnom životu sve će ići dobro ako napravite prvi korak ka pomirenju i ispravljanju grešaka od ranije. Projekti koje ste započeli dobijaju podsticaj, okolnosti rade za vas. Vodite računa o grlu. Najbolji dani biće četvrtak i nedelja.

Devica

Došlo je vreme da platite za greške iz prošlosti. Sasvim je moguće da ćete “ispaštati” zbog neke stare ljubavne priče. Nagomilane greške obeležiće ovu nedelju i uticati na vaše ponašanje. Neće ovo biti nedelja u kojoj ćete uživati. Na poslu nižete uspehe, a bitno je samo da se ne pokolebate već istrajete u ostvarivanju svojih planova. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

Vaga

Smeše vam se pozitivne promene u životu, pre svega u ljubavi. Ovo je savršen momenat za obnavljanje ljubavi i učvršćivanje veze. Važno je samo da vas partner ne pritiska i bićete voljni da pristanete na kompromis. Idealno je vreme za razmenu mišljenja sa kolegama, biće veoma produktivno a ideje koje će proizaći iz ove saradnje ćete dobro naplatiti. Potkolenice su vam slaba tačka. Najbolji dani biće četvrtak i subota.

Škorpija

U ovoj nedelji bićete u centru problema koji nisu direktno povezani sa vašim ličnim životom, ali će ipak imati uticaja na njega, i to negativno. U porodici vas očekuju sukobi a za koje će biti potrebno vreme da se reše. Odmeravanje snaga u okviru familije se zaoštrava, ne dozvolite da vas ostali članovi uvuku u svoje dugogodišnje sukobe. Na poslu nižete uspeh za uspehom i očekujte nagradu. Potreban vam je novac i to će vas baš obradovati. Najbolji dani biće četvrtak i petak.

Strelac

Ove nedelje imaćete sreće u ljubavi. Nađite vremena za opuštanje u društvu partnera, a najbolje bi bilo da krenete na put. Cela sedmica je povoljna za Strelčeve u svakom pogledu. Slobodni pronalaze simpatiju i otvaraju šanse za ulazak u lepu vezu. Zauzeti bi mogli da stanu na ludi kamen, generalno očekujte zabavu, smeh i lepe događaje. Na poslu se ističete, ako planirate službeno putovanje u inostranstvo, nemojte ga odlagati. Najbolji dani biće sreda i nedelja.

Jarac

Ovu nedelju obeležiće bračni poblemi i vi ne vidite kraj raspravi. Teško popravljate odnos sa partnerom, nema razumevanja među vama i osećate se kao da ste u ćorsokaku. Situacija na poslu nije najbolja, posebno ako očekujete povišicu ili nagradu za dobro odrađen posao. Umesto toga, naći ćete se u dugovima, i potražiti finansijsku pomoć od prijatelja. Najbolji dani biće sreda i četvrtak.

Vodolija

Ove nedelje pojaviće se nesporazumi i propusti u odnosu sa partnerom. Iako ćete imati poriv da prvi popustite, ne bi to trebalo da uradite. Oboje ste krivi za problem, svaka stana bi trebalo da “povuče ručnu”. Pokušajte da pronađete zajednički jezik. Beg od realnosti će samo pogoršati probleme. Možda bi trebalo da odustanete od nekih ideja, jer u protivnom postoji rizik da vam sve “padne u vodu”. Najbolji dani biće ponedeljak i utorak.

Ribe

Ne tugujte jer ste bez ljubavi i partnera. Uprkos životnim nevoljama, pokušajte da ne zaoštravate odnose sa drugima i ne prenosite na njih svoje nezadovoljstvo. Parovi mogu proći kroz katarzu, a neki će se suočiti sa ozbiljnim iskušenjima. Ako vam je stalo do vaše veze, borite se za nju. Na poslu vas čeka brdo papirologije koju je važno da završite. Moguće su inspekcije, a od vas zavisi koju “ocenu” ćete dobiti. Najbolji dani biće ponedeljak i nedelja.

Izvor: mondo.rs