Nedeljni horoskop za period od 12. do 18. septembra: Lav uživa u samoći – Vage, ne trčite pred rudu

|

Ovan

Nedeljni horoskop prognozira vam nova poslovna poznanstva sa uticajnim ljudima. Iskoristite nove prilike jer će vam u budućnosti značiti. Iako se osećate nesigurno, to je normalno, naročito ako ste početnik u poslu. Pronađite inspiraciju i savete od uspešnih ljudi i videćete kako vam se vidici otvaraju. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Bik

Početak nedelje biće vam pun obaveza. Potrudite se kako biste u drugoj polovini sedmice imali više slobodnog vremena. Iako mislite da nemate podršku partnera, moguće da vam on to pokazuje na poseban način. Obratite pažnju na skrivene znake i otvoreno kažite šta vam smeta u odnosu. Moguća nesanica. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Blizanci

Ove nedelje ste kreativni osećajni. S jedne strane se borite sa mislima kako da ostvarite sve što poželite, a s druge strane želite i da udovoljite partneru i dragim osobama. Fali vam bolja organizacija. Sredina meseca vam donosi iznenadni novčani dobitak. Idealno je da ga sklonite sa strane, kao i da racionalno trošite. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Rak

Demoralisani ste na poslovnom planu. Imate utisak da se vrtite u krug i da sve što radite nema smisla. Ako ste razmišljali da promenite okruženje, sad je vreme da presečete. Nema ništa loše u tome da ugodite sebi kako se ne biste osećali loše i negativno uticali na druge. Moguće su iznenadne glavobolje. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Lav

Pokažite više razumevanja za bliske ljude. Iako mislite da će to prikazati vašu nežniju stranu prirode, veoma će dobro uticati i na vaš ugled u društvu, ali i vas same. Na umu su vam nove poslovne ideje, ali za njih će vam biti potrebna podrška jedne moćne ženske osobe. Ljubav vam je trenutno poslednja stavka i prijaće vam neko vreme da budete solo. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

Devica

Nešto vas muči i ne da vam mira. Bežanjem od problema nećete ništa rešiti. Zastanite i razmislite kako ste doveli sebe u tu situaciju, a još bolje rešenje je da se suočite sa samim problemom. Što se tiče posla, ne uzimajte u obzir ko šta priča o vama. Dajte svoj maksimum i rezultati su tu. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

Vaga

Ova nedelja vam donosi lepe vesti. Jedan dragi član familije će vam ispuniti nedelju. Ne osvrćite se na prošlost kako ne biste zapali u melanholiju. Neko će vam ponuditi zanimljivu saradnju od koje ćete oboje imati dobitak. Ne trčite pred rudu i postavite uslove koji će biti najpovoljniji za obe strane. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Škorpija

Potiskujete problem koji se neko vreme gomila u vama. Pokušajte da preokupirate misli produktivnošću. Radite stvari koje volite i videćete kako ćete procvetati. Neko iz okruženja vam stavlja do znanja da mu se dopadate. Ukoliko ne osećate privlačnost, nemojte sebe da silite. Kraj nedelje je idealno vreme da se zabavite sa drušvom. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

Strelac

Početak nedelje teče mirno, ali već sredinom očekujte male turbulencije. Iako vam se čini da se sa partnerom sve rešilo, vrlo je moguće da će vam “baciti” sve karte na sto i reći vam neke stvari koje vam se neće svideti. Pokušajte argumentima da rešite nesuglasice. Posvetite se sebi. Zanemarili ste posao i karijeru, a toga ste i sami svesni. Okružite se ambicioznim ljudima i procvetaćete. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

Jarac

Prikočite što se tiče ljudi. Nisu svi onakvi kakvi vam se predstavljaju. Dobro obratite pažnju na lažne prijatelje. Na poslu će vas neko zapaziti, pronađite motiv da ne odustanete. Partner vas podržava, ali vreme je da i vi njemu pokažete koliko vam znači i pružite mu više pažnje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

Vodolija

Volite da isterujete pravdu, ali tako možete u očima drugih da ispadnete pomahnitali i neracionalni. Nedeljni horoskop vam savetuje da to radite mudro i ne brzate pri donošenju odluka. Očekuje vas zanimljiv susret sa mlađom osobom. Slobodnima će prijati novo poznanstvo i razmenjivanje mišljenja. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Ribe

Ove nedelje stižu dugo očekivane vesti. Taman kad ste digli ruke od svega, povoljni aspekt zvezda vas uverava u suprotno. Konačno je došlo vreme da se malo opustite i obradujete sebe stvarima i ljudima koji vas ispunjavaju. Drugu polovinu nedelje iskoristite da otputujete van grada. Najbolji dani biće vam petak i subota.

Izvor: mondo.rs