Neće vam biti dobro kada vidite šta glumica ima na sebi: Svi zabezeknuto gledali u nju – ovakvu je još niste videli (FOTO)

|

Sinoć su sve oči sinoć bile uprte u glumicu Ivanu Dudić, koja je, po ko zna koji put, svojim provokativnim stajlingom uspela da pomeri sopstvene granice.

Mlada glumica prisustvovala je proslavi rođendana poznatog magazina, a njenu haljinu su svi primetilii pričaju o njoj.

Ivana je za ovu priliku obukla crnu dvodelnu toaletu – gornji deo je crni korset sa kaiševima i dubokim dekolteom, a donji deo toalete sastojao se od crne prozirne suknje, ispod koje se jasno video donji veš u istoj boji.

Glumica je ukrala pažnju svih prisutnih, a naročito je do izražaja došla njena izvajana pozadina.

Inače, Ivana Dudić nosi titulu jedne od najbolje obučenih mladih glumica, što svakim pojavljivanjem u javnosti i dokazuje.

Ona se ne libi da pokaže svoje zgodno telo i istakne lepotu, a da opet ostane u granicama pristojnosti koje ne prelaze u vulgarnost.

Kako je sama rekla, njena idealna linija je rezultat rada na sebi i svom fizičkom izgledu.

Glumica je otkrila da redovno trenira i da se trudi da se hrani što zdravije, pa je naglasila da je iz jelovnika izbacila meso i da se od tada oseća mnogo bolje.

– Ne jedem meso već tri, četiri godine jer mi ne prija. Ali kad mama napravi lazanje, nije da po njima prebiram, ali komade mesa ne volim i ne jedem. Jednostavno, imam više energije i mnogo bolje mislim. – rekla je Ivana.

Izvor: kurir.rs