“Ne zaboravi da odeš kući”: Dok Teo prolazi teške trenutke u karijeri, supruga provocira – Izbila žestoka svađa

|

Taman kad su se smirile priče o navodnom razvodu, strasti između Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića nanovo su buknule. Tome u prilog svedoče i naša najnovija saznanja.

Kako su za Kurir ispričali upućeni, pre nekoliko dana došlo je do još jedne žestoke svađe između supružnika. Razlog sukoba je taj što je košarkaš prebacio supruzi da nije uz njega i da se provodi kao da je nije briga ni za šta, dok on trenutno preživljava loše momente u karijeri.

“Svi koji prate sport znaju da Teodosiću u poslednje vreme ne ide baš kako treba. Izgleda da se problemi iz privatnog života prelivaju i na košarkaški teren. Tako je pre nekoliko dana Miloš isključen sa meča poslednjeg kola Evrolige između Efesa i Crvene zvezde. On je tad hteo i da bije sudiju, unosio mu se u lice i jurio ga po parketu, a veći incident su sprečili njegovi saigrači, koji su ga izveli sa terena. Zbog ovoga će na adresu kluba stići i kazna, koju će, po svemu sudeći, on i platiti. Na njega je sve to jako loše uticalo, pa je, otkad se vratio u Beograd, jako nervozan i neraspoložen”, ispričao je izvor pomenutog medija i dodao:

“Iako je očekivao supruginu podršku u ovim teškim trenucima, Jelisaveta se nije previše potresla oko svega, pa je nastavila da živi život kao da se ništa ne događa. Njega je to jako pogodilo, a posebno što mu je nedavno obećala da će se promeniti. Zbog toga su se, kad je došla u stan na Vračar, opet žestoko posvađali. Pale su teške reči, zbog čega je ona ubrzo posle toga automobilom izašla iz garaže i verovatno se uputila na Dorćol”, rekao je sagovornik Kurira.

Prema navodima pomenutog izvora, košarkašu je posebno zasmetalo to što njegova supruga opet ide u noćne provode.

“Jelisaveta mu je tokom razgovora koji su imali u jeku bračne krize, kad mu je savetovala da zajedno počnu da posećuju bračnog terapeuta, obećala da će noćne izlaske svesti na minimum, kao i da će prestati sa trošenjem novca na nepotrebne stvari. Ipak, ona je ovo obećanje već pogazila, pa je tako od tada nekoliko puta izašla u grad sa prijateljicama. Poslednji put je to bilo za vikend, kad je zaglavila do jutra, čime se i sama pohvalila na Instagramu. Pored fotki svog stajlinga koji je za tu priliku imala, posebnu pažnju je privukao i natpis na zidu kluba u kom je bančila do sitnih sati: “Ne zaboravi da odeš kući”, što su mnogi protumačili kao provokaciju i poruku suprugu, dok je on kod kuće sam, usamljen i nervozan zbog svega što mu se dešava u karijeri. Njega je to još više razbesnelo, pa su se i zbog toga svađali sutradan”, zaključuje izvor.

Glumica se, po običaju, medijima ne javlja na telefon, te je javnost uskraćena za njenu stranu priče.

Jelisaveta i Miloš su rešili da se razvedu posle sedam godina braka, a njih dvoje već više od tri meseca žive razdvojeno. Kako je tada naveo izvor blizak porodici, Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je odlučio da stavi tačku na brak.

Izvor: kurir.rs