Ne treba joj ni muž ni majstor: Poznata voditeljka sama otpušava wc šolju – Neće da je “pljačkaju”

|

Bivša voditeljka i dizajnerka Olja Crnogorac pokazala je da se dobro snalazi i u majstorskim poslovima. Iako puno zarađuje i može sebi da priušti luksuzan život, Olja ne dozvoljava da je majstori “pljačkaju”, te kvarove u kupatilu rešava sama.

Olja je objavila video koji je na društvenim mrežama za kratko vreme postao viralan. Dizajnerka je priznala da je kriva što se šolja zapušila, jer je bacala u nju tufere za skidanje šminke. Zatim je rekla i da nije htela da zove majstora “koji formira cenu u odnosu na kvadraturu i izgled stana”.

Bivša voditeljka je potom snimala šolju i džoger kojim je radila “rke, koke” i otkrila da joj nisu potrebni ni majstor ni muž.

O tome da je dobro situirana govori i njen video koji je nedavno postavila na Tik Tok. U pomenutom snimku Olja nazdravlja sa ocem konjakom Luj XIII, koji košta 500.000 dinara.

“Pijemo luj XIII. I koliko te košta ovaj luj XIII”, upitao je Olju otac.

“Dobro, to nećemo sada stavljati. Četiri hiljade evra”, poručila je Olja, a onda je njen otac ragovao:

“Joj, previše si sipala. Ovo u čaši je sada dve stotine evra. Evo tebi, ćerko, ovo iz čaše natrag, a ti meni daj 100 evra. Ja vraćam ovih 200 evra. Pored likera, pored vina, popili smo sve, mi ćemo da budemo kao dve svinje. Hajde, svinjo, živeli”, odgovorio joj je otac što je šokiralo mnoge.

Izvor: telegraf.rs