“Ne okreći glavu od brata i sestre”: Objava Olivere Gudelj nakon venčanja otkrila kakvi su odnosi u porodici

|

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja opet je otvorilo temu odnosa između dve porodice. Pevačica i fudbaler zakleli su se na večnu ljubav prošle nedelje u manastiru Rajinovac, a na pitanje da li su Gudeljevi bili među deset zvanica i dalje nema odgovora.

Ako je suditi prema objavama Olivere Gudelj, sestre Vanje ali i brata Dragiše na dan venčanja, čini se da niko iz Nemanjine porodice nije bio na ceremoniji. Dragiša ništa nije objavio na društvenim mrežama, Vanja je pokazala kako uživa u treningu, a Olivera se oglasila u svom maniru – zagonetnom porukom, kakve često objavljuje.

Ceca Ražnatović je sabirajući utiske sa venčanja nagovestila da je i porodica Gudelj bila prisutna. Doduše, njeno obraćanje javnosti je bilo nejasno, tako da ni u rečima Anastasijine majke nismo dobili pravu potvrdu da su i Nemanjini bili na ceremoniji.

“Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno… To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top”, rekla je Ceca medijima i poželela mladencima dug brak pun ljubavi i poštovanja.

Naznaku da postoji razdor unutar mladoženjine porodice dala je ponovo sama Olivera. Ona se oglasila na društvenim mrežama i čini se da je nagovestila svađu između dva brata i sestre.

“Nikad ne okreći glavu od brata i sestre, jer su oni deo tvoje duše, tvog detinjstva, tvog života… ne zaboravi to…”, stoji u objavi Olivere Gudelj.

Sada se svi pitaju šta se zapravo dogodilo. Budući da je Nemanja najstariji sin, moguće je da je poruka upućena njemu. Da li se fudbaler posvađao sa porodicom i prekinuo komunikaciju sa njima jer nisu prisustvovali venčanju? Ili je ovo Oliverin poslednji pokušaj da ujedini porodicu iako se priča da se oko izbora snaje baš i ne slažu? Samo vreme će pokazati, ali ovakve tajanstvene poruke sigurno ne idu u prilog kako obema porodicama, tako i samim novopečenim mladencima.

Izvor: hellomagazin.rs