“Srbija je šovinistička zemlja”: Bugarska pevačica gostovala na koncertu u Beogradu pa izjavom o Srbima izazvala bes naroda

|

Bugarska pevačica Galena Gančeva, izazvala je dosta negativnih komentara u Srbiji jer je na društvenim mrežama postao viralan snimak na kome govori negativno o zemlji u kojoj je imala nastup.

Galena, koja je nedavno bila specijalni gost na koncertu Tee Tairović sada je na meti osuda, posle šokantne izjave o Srbima, iako je pre samo par meseci govorila sve najlepše o našoj zemlji.

Naime, pevačica je u jednom intervjuu spomenula nastup na koncertu Tee Tairović na Tašmajdanu u Beogradu i podigla veliku prašinu izjavom:

“Moram da se pohvalim da sam gostovala u Srbiji, zemlji koja je poznata kao šovinistička. Bila sam mnogo skeptična”, istakla je Galena.

Snimak koji se širi društvenim mrežama izazvao je burne reakcije korisnika, čiji su se negativni komentari samo ređali a kako i ne bi, kad je ista pevačica, pre samo par nedelja pričala isključivo sve najlepše o Srbiji.

Mnogi korisnici društvenih mreža traže da joj se trajno zabrani ulazak u Srbiju.

Pored Galene, pevačica Jadranka Brajaktarević takođe je razbesnela je javnost kada je na jednoj političkoj proslavi u Crnoj Gori jasno izmenila tekst numere, te umesto “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”, pevala “Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije”, zbog čega joj je zabranjen ulazak u Srbiju.

Izvor: kurir.rs