Nakon sukoba sa Željkom Mitrovićem, ugašen jutjub kanal Bake Praseta na kome je imao preko 2 miliona pratilaca

|

Jutjub kanal najpoznatijeg srpskog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, jutros je ugašen. Kanal Bake Praseta imao je preko 2 miliona pratilaca i iako još uvek nisu poznati detalji njegovog gašenja, u medijima se polemisalo o sadržaju koji Bogdan plasira na svom kanalu.

Jutjuber je prošle nedelje bio na saslušanju u SBPOK-u zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podneo vlasnik Pinka Željko Mitrović, a istražni organi navodno vode više predmeta protiv Bake Praseta, između ostalog, Bogdan se sumnjiči i za utaju poreza.

Skoro mesec dana traje verbalni sukob između vlasnika Pinka Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase. Nakon što je Baka Prase dao izjavu u SBPOK-u zbog optužbi Željka Mitrovića izrečenih u dokumentarcu o jutjuberu, njih dvojica su se putem Instagrama dogovorili da idu na poligraf.

Mitrović je pozvao jutjubera na poligraf, na šta je on i pristao. Baka Prase je na svom profilu napisao: “Pristajem da idemo na poligraf masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja da vidimo!”, napisao je Bogdan u svojoj objavi, a koju je Željko odmah printskrinovao i odogovorio mu.

“Dogovoreno, javi se u koje vreme ti odgovara u četvrtak”, pisalo je na fotografiji, dok je u opisu Željko pozvao i organe vlasti da se uključe u ovaj slučaj: “Baka Prase je prihvatio, moj predlog, da zajedno, dobrovoljno idemo na poligraf, ja sam prihvatio njegove uslove, molim tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni! Vidimo se u četvrtak”.

Ovako jutros izgleda Jutjub kanal Bake Praseta:

Izvor: mondo.rs