Nakon što je dao otkaz na televiziji, Jovan Memedović je otišao ovde: Ovo je novo radno mesto našeg poznatog voditelja (FOTO)

|

Vest da poznati voditelj Jovan Memedović daje otkaz nakon više od tri decenije provedene na Javnom servisu, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

On se samo jednom oglasio povodom te iznenadne odluke i tom prilikom otkrio gde će se ubuduće emitovati kviz “Potera” i emisija “Sasvim prirodno”.

“Usred sam snimanja nove sezone Potere, a u isto vreme i u postprodukciji novih epizoda Sasvim Prirodno, koje će se emitovati od septembra na istom programu i u isto vreme. Ja kroz svoj rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada. Nisam više zaposlen na RTS-u, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada.

Dok čekamo septembar i nove emisije, Jovan je otkrio gde sada radi i kojim mestom je zamenio kancelarijski prostor.

Naš poznati voditelj je objavio snimak na kome vidimo njegovo novo radno okruženje. Tiha vatra, Drina, drvena stolica i laptop. Izgleda da Memedović baš uživa u svom poslu i ne mari za ono što se desilo pre samo mesec dana.

Izvor: hellomagazin.rs