Nakon sedam godina veze, oženio se omiljeni Tragač iz Potere: Žarkova mlada nije htela da obuče venčanicu – Pojavila se u plavom

|

Mnogima omiljeni Tragač iz popularnog kviza “Potera”, Žarko Stevanović nedavno je stao na ludi kamen. Sa Jelenom, sa kojom je već sedam godina u vezi, venčao se 20. avgusta u restoranu na Vilinim vodama, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja.

“Jelena je ponela najveći teret planiranja. Još u martu smo završili skoro sve obaveze, pa je samo ostalo da sačekamo nekoliko meseci do zakazanog datuma”, kaže Žarko.

Mladenci su iznenadili i neobičnim izborom odevnih kombinacija za venčanje. Mladoženja je nosio tamnoplavo odelo, a mlada haljinu u nešto svetlijoj nijansi, a ovako novopečena mlada objašnjava svoj modni izbor za ovu priliku:

“Oduvek sam volela praktičnu garderobu, pa samim tim nije bilo govora da obučem klasičnu venčanicu, već haljinu jednostavnog kroja. S obzirom na to da nam je oboma plava omiljena boja, lako smo se uskladili”, kaže Jelena.

Njihova ljubavna priča počela je na koncertu Legendi, grupe koju je Jelena oduvek volela da sluša, a Žarko je otišao na nagovor druga.

“Već posle nekoliko minuta razgovora bilo mi je jasno da imamo brojna zajednička interesovanja i da u potpunosti odgovaramo jedno drugom”,priznao je Žarko.

Njegova supruga Jelena još uvek sumira utiske sa predivne svadbene ceremonije.

“Posebno nam je drago što smo taj čin obavili u prisustvu svih bitnih ljudi, onih koje neizmerno volimo. Uživamo u prvim danima braka i radujemo se predstojećem medenom mesecu, koji ćemo provesti u Turskoj. Tamo smo pre nekoliko godina bili na savršenom odmoru, pa nismo ni razmišljali o nekoj drugoj destinaciji”, kaže Jelena.

Izvor: hellomagazin.rs