Najstariji Kežmanov sin stavio do znanja šta misli o ocu i maćehi: Lazar i Tara su bliski po godinama, evo kako se slažu

|

Najstariji sin Mateje Kežmana, Lazar, još u vrtiću je počeo da se bavi fudbalom. Igrao je za brojne domaće klubove poput Radničkog sa Novog Beograda, BSK Borča i Bačka, ali pre izvesnog vremena odlučio je da okači kopačke o klin i upiše Akademiju fudbala, smer sportski menadžer. Cilj mu je da promoviše domaći fudbal i fudbalere u svetu.

Lazar je Kežmanov sin iz prvog braka sa Emilijom koja mu je rodila još dva naslednika Jakova i Aleksandra. Iako i sam vrlo mlad, Lazar je odgovoran i zaštitnički nastrojen stariji brat, a posebnu ljubav gaji prema najmlađem bratu Luki, kojeg je rodila Tara Šumonja, nova Matejina izabranica.

Mateja Kežman i Tara venčali su se 2018. na Adi Bojani, sa čim Lazar od prvoga dana nije imao nikakav problem. Obožava maćehu, koja mu je po godinama dosta slična, jer je skoro duplo mlađa od Kežmana, razume je i ona njega, a pomaže joj dosta i oko dece. Da se maćeha i posinak poštuju i cene dokazuje i fotografija nastala u toku proslave Lazarevog 21. rođendana.

Najstariji sin Mateje Kežmana od oca i maćehe dobio je tortu i svećice, i kako se na fotografiji vidi, u porodici vladaju skladni odnosi. Lazar osim Aleksandra, Jakova i Luke ima i brata Filimona, kojeg je rodila Matejeva bivša devojka Marija Perković.

Izvor: story.rs