Najstarija ćerka Željka Mitrovića pokazala dečka: Svi se pitaju kako će tata reagovati na Sandrin izbor (FOTO)

|

Školovanje najpre u Engleskoj, a zatim i u Americi, doprinelo je razvoju rediteljskog talenta najstarije ćerke Željka Mitrovića. Sandra Mitrović svojim kratkometražnim filmovima dokazala je da joj je mesto među najboljima, a zahvaljujući zalaganju i svojim radovima koji su ocenjeni najvišom ocenom imala je priliku da sedi rame uz rame sa najcenjenijima u svojoj branši.

Da je velika karijera pred njom dokazala je Sandra i pre par meseci svojim prvim autorskim dugometražnim prvencem “Komedija na tri sprata” koji je predstavila u MTS dvorani. Brojne autore, scenariste, velika glumačka imena okupila je tim povodom, ipak jedno ime mnogima je još na početku same pripreme projekta zaparalo uši.

Radi se o koscenaristi Noi Dodsonu kojeg je Sandra predstavila kao najboljeg prijatelja i saradnika, izgleda nije potpuna istina. Da je Noa dečko Sandre Mitrović prvi put posumnjalo se pre par dana kada je Sandra objavila fotografije sa letovanja na Tajlandu.

Slučajno ili namerno na par njenih snimaka i slika našao se Noa, a svi koji su imali priliku da pogledaju sadržaj prokomentarisali su isto i to da između Sandre i njega ipak postoji nešto više od prijateljstva. Naime, rediteljka i njen očigledno jako blizak prijatelj uslikani su dok se druže sa slonovima, a Sandra je taj susret opisala rečima:

“Emocionalna podrška na našem kreativnom putu”.

Dečko Sandre Mitrović po svemu sudeći više nije tajna, a da li se tata Željko slaže sa ćerkinim izborom pokazaće vreme.

Izvor: story.rs