“Osećam se kao ovca, odrali su me”: Aleksandra Subotić papreno platila naočare pa se požalila pratiocima

|

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić, od kada je napustila televizijske ekrane ne prestaje da intrigira domaću javnost. Ćerka sportistkinje Ljube Pantović i kontroverznog biznismena Karađorđa Subotića je često aktivna na društvenim mrežama a sada se javno pohvalila svojim firmiranim stvarima.

Aleksandra ne krije da voli da potroši novac na skupe stvari, ali isto tako jedna kupovina joj je presela. Naime, starleta se svojim pratiocima požalila kako su je “odrali” za kupovinu naočara u Grčkoj što je javno podelila na platformi Jutjub.

“Ove naočare sam kupila u Grčkoj. Odrali su me, jako sam se razočarala. Moj suprug i ja smo išli da gledamo naočare, on je gledao za vid a ja sam se u njih zaljubila. Malo se osećam kao ovca, sada mi se ne sviđaju toliko kao ranije. U radnji sa popustom sam ih platila 870 evra, a na sajtu koštaju 510 evra”, rekla je Aleksandra razočarano.

Podsetimo, Subotićeva je neko vreme u braku sa biznismenom Petrom Raspopovićem Pecom, sa kojim živi u Novom Sadu. Bračni par pre izvesnog vremena imao je trzavice, kada se umešala Aleksandrina školska drugarica Maja Marinković, ali su zbog zajedničkog deteta prevazišli tu situaciju.

Izvor: kurir.rs