Osvanuo snimak rvačkog zahvata Jabuselea nad Egsumom iz drugog ugla: Progovorio o povredi i dočeku na aerodromu (VIDEO)

|

Minut i 40 sekundi pre kraja utakmice Reala i Partizana izbila je do velika tuča na terenu, nakon što je Ljulj napravio grublji prekršaj na Panteru, koji je odgovorio.

Igrač Reala Geršon Jabusele je nakon toga naleteo na Pantera, a zatim je rvačkim zahvatom oborio Egzuma, koji je povredio skočni zglob leve noge, a zaradio je i veliku posekotinu na ramenu. Jabusele je odmah istrčao sa terena i otišao u svlačionicu. Snimak nezapamćenog okršaja možete videti OVDE.

Sada se pojavio snimak koji prikazuje kako je Jabusele prvo zadavio, po srušio na zemlju košarkaša Partizana, što se može videti na snimku OVDE. Sudije su prekinule utakmicu, pa je Partizan pobedio, a Egzum je uz pomoć saigrača izašao sa terena.

Igrače Partizana dočekali su navijači na aerodromu Nikola Tesla a skandiralo se, između ostalog, Danteu Eksumu koji je bio jedan od protagonista ta dva trijumfa, ali je na kraju u incidentu i tuči sa protivnikom zadobio povredu stopala.

Košarkaš nije krio oduševljenje zbog dočeka.

“Ovo je neverovatno. Sada je šest izjutra i oni su svi tu, ovo je neverovatno. Sviđa mi se! Pričaćemo već o tome”, rekao je on.

Zadovoljan je rezultatom u Madridu.

“Izašli smo i borili smo se, uradili smo ono što je bio naš zadatak, da pobedimo dve utakmice”, rekao je Egsum.

Ono najvažnije, pričalo se o povredi i da li će biti spreman za meč u Beogradu.

“Pričaćemo o tome kasnije, videćemo, videćemo… Ko zna, ko zna”, poručio je Egsum na kraju.

Izvor: kurir.rs