“Mojoj ženi je sa 37 godina kičma propala” – Marko Bulat jako zabrinut za zdravlje supruge: “Ona je od ranog jutra teško”

|

Jutros je u medjiima osvanula fotografija Marije Bulat u invalidskim kolicima. Njen suprug, pevač Marko Bulat otvorio je dušu povodom Marijinog narušenog zdravlja. On je ispričao da se njegova supruga suočava sa teškim oboljenjem kičme zbog čega svakodnevno odlazi na bolne terapije, kao i da je on jako zabrinut za majku svoje dvoje dece.

Marija se godinama bori sa teškom bolešću krvnih sudova, a sada je zabrinula čitavu javnost fotografijom na društvenim mrežama. Marija je, naime, objavila fotografiju na kojoj je ona u invalidskim kolicima, a u opisu se obratila suprugu dirljivim rečima.

Kako bi proverili stanje pevačeve supruge, iz Kurira su kontaktirali Marka, koji je istakao da je Marijino zdravlje veoma loše, i da ona već dugo prolazi kroz težak period.

“Fotografija u invalidskim kolicima je iz vremena kada je bila na magnetnoj rezonanci. Tada smo i saznali sa kakvim se problemom suočava. Ona prolazi kroz težak period koji dugo traje. Njeno zdravlje nije dobro, a na toj slici se odražava njeno stanje. Već sada u pola 10 je budim i idemo na terapiju”, kaže Bulat, pa nastavlja:

“Ona je od ranog jutra teško. Marija ima šesnaest diskus hernija, a pršljenovi su joj naprsli na tri mesta. Sve se to dešava zbog degenerativnih promena na kičmi. Ima skoliozu i kifozu. Sada ide na te struje i lasere da bi se njeno telo regenerisalo. Dve nedelje mora na terapiju, na obezboljavanje. Više je nego ozbiljno jer u ogromnim bolovima. Terapije na koje odlazi su jako mučne. Kada završi sa time videće se da li će morati na operaciju. O tome razmatra tim lekara koji pomno prati njenu situaciju. Mojoj ženi je sa 37 godina kičma potpuno propala. Situacija je mnogo nezgodna”, zabrinut je Marko Bulat za zdravlje supruge.

Izvor: informer.rs