Miša Grof izneo nepoznate detalje: Kuću prodala za 4 miliona, a ne za 1,7 evra, ne postoje dva kredita – tvrdi da Nikolina laže sve

|

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da proda luksuznu vilu u Zagrebu koju je gradila sa Vidojem Ristovićem.

Kako se navodi, voditeljka je za samo 2 dana od objave oglasa za prodaju ove nekretnine uspela da proda vilu i uzela je za nju 1,7 miliona evra.

– Velelepno zdanje koje se nalazi u zagrebačkim Šestinama, na površini od 420 kvadrata, pravljeno po poslednjim tehnologijama i spada u “pametne kuće”, našlo je svog kupca ubrzo nakon objavljivanja oglasa – navodi izvor blizak voditeljki i dodaje šta je sve stajalo u oglasu:

– Jedinstvena kuća smeštena je u mirnoj ulici i ima predivnan pogled i bazen. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima i tehnologijom, od alustolarije preko grejanja putem toplotne pumpe, podnog grejanja, postavljenog po celoj površini kuće, smart house sistema, priprema za solarne panele, do podnih obloga po celoj površini kuće.

Potom se oglasio i voditeljkin svekar Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof i otkrio nove detalje:

– Kuću je prodala za 4 miliona, ne za 1,7, kako kaže, to ona tako plasira medijima, nemam više šta da kažem, nije kontaktirala sa mnom. Postoji i samo jedan kredit, a ne dva, kako ona kaže. Kredit je podignut na 300.000 – rekao je Miša.

Izvor: telegraf.rs