Mirka Vasiljević više neće da ćuti, otkrila kakav odnos ima sa svekrvom: “Ona vam jedno misli a drugo radi”

|

Naša poznata harizmatična glumica Mirka Vasiljević još kao devetnaestogodišnja devojka je počela da živi zajedno sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim danas ima četovoro dece.

Mirka često kaže da su ona i njen nevenčani suprug zajedno odrastali, a da su tokom svih prethodnih godina imali podršku i pomoć njihovih porodica.

Mirka je nedavno progovorila o odnosu koji ima sa Vujadinovom majkom, voditeljkom Marinom Rajević Savić. Ona je priznala da sa svekrvom, kao i sa svekrom Duletom Savićem ima otvoren odnos i ne ustručava se da im kaže kad joj nešto zasmeta.

– Ukoliko dođemo do situacije da mi nešto ne odgovara, a budući da sam uz njih odrasla jer sam deo te porodice od svoje 19. godine, to im uvek kažem. Dušan i ja smo nekako sličniji, slično funkcionišemo, dok sa Marinom imam situaciju da jedno misli, drugo se desi, treće razume, tako da sa njom nešto više moram da razgovaram nego sa Dušanom. Naravno, imaju i oni pravo da meni kažu ako im nešto smeta – rekla je Mirka, koja ne krije da sa svekrvom ponekad ima male nesuglasice.

Inače, Marina Rajević Savić je uvek u medijima isticala da mnogo podržava svoju snajku, i isto tako veoma često staje u odbranu njenih stavova, a jednom prilikom je rekla da sve dok je žena kao što je Mirka, za Srbiju ima nade.

Izvor: blic.rs