Na pijaci na Banovom brdu glavna tema i dalje srećni dobitnik: “Bili smo ubeđeni da je Leskovčanka sa tezge pored nova loto milionerka”

|

“Ma, šta vam je ljudi? Nisam izvukla sedmicu, samo sam kod svojih u Leskovcu”, ovako pričaju prodavci na pijaci na Banovom brdu, gde je danas vladala prava euforija zbog srećnog dobitnika, koji je svoj dobitni tiket uplatio na obližnjem kiosku i osvojio neverovatnih tri miliona evra.

Dobitnik Loto sedmice još uvek je anoniman, a potraga za njim dobija i šaljive obrise. Prolaznici i prodavci na ovoj pijaci zbijaju šale na račun dobitnika, dok jedni prebrojavaju ko danas nije došao na posao, drugi osluškuju da li se iz nekog stana u okolini čuje muzika ili oseća miris roštilja.

– Sumnjamo na jednu koleginicu koja danas nije otvorila tezgu – rekli su kroz šalu na jednoj tezgi.

Prodavci su rekli da su čak pozvali koleginicu, ali im je ona rekla da je samo otišla na par dana kod svojih u Leskovac.

– Šok je to. Od velikih para boli glava – rekao je jedan čovek u prolazu.

– Ja ne igram igre na sreću. Do sada sam samo jednom uplatio i nikada više, ali možda ću baš sad probati i to baš na ovoj trafici ovde, naravno – rekao je drugi prolaznik.

– Čak i kad bih dobila milione, ja ne bih mogla da zatvorim svoju tezgu nikako. Prodavala bih, tačnije, više bih poklanjala svoje voće i povrće, a ostatak novca “krckala” do kraja života – rekla je kroz smeh jedna prodavačica.

Danas je pijaca živnula više nego obično, jer osim mušterija koji su redovni, posećuju je i znatiželjni građani, ne bi li videli srećno mesto. Možda će usput nešto i pazariti, tako da je Loto srećka donela sreću i prodavcima.

Pošto kiosk i nije baš na mnogo prometnom mestu, tajna ostaje da se i dalje pitao, da li je srećni dobitnik bio samo u prolazu, kako kažu neki prodavci “izašao iz auta i samo usput uplatio loto srećku” ili je možda čovek iz komšiluka, ovde sa Čukarice, pitaju se drugi.

Izvor: kurir.rs