Mirka Vasiljević usred emisije spomenula razvod od Vujadina: “Ako do toga dođe…” – Nastao muk u studiju

|

Brak Mirke Vasiljević i Vujadina Savića godinama intrigira javnost, a nedavno je voditeljka Snežana Dakić ugostila glumicu i tom prilikom postavila joj škakljivo pitanje.

“Kada bi saznala da se on stvarno u nekog drugog zaljubio ili da je imao aferu, jel si razmišljala o tome da bi ste se razišli?”, glasilo je pitanje
voditeljke u emisiji “Male stvari”, a Mirka je bez puno razmišljanja i odsečno dala zanimljiv odgovor zbog koga je zavladao muk u studiju.

“Nisam nikada o tome razmišljala, razmišljaću ako mi se to desi, ako je to tu ispred mene, ne volim da unapred razmišljam, mislim da razmišljanje o tim stvarima, povlači negativne stvari i povlači nesigurnost, samo sa sobom koju imamo, pa i ka tom partneru, pa i on nam deluje sumnjivo i onda živimo u agoniji bespotrebno”, odgovorila je Mirka i naglasila:

“Ako bi došlo do toga, sela bih da razgovaram o tome, ne bih imala ispod tepiha brda i planine”, bila je izričita Mirka i još jednom je pokazala zašto važi za majku, ženu, kraljicu.

Podsetimo, glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić vezu su otpočeli davne 2009. godine, a iz velike ljubavi izrodili su četvoro dece.

Izvor: hellomagazin.rs