Milojko i Gavrilović su daleka prošlost: Milijana pokazala novog dečka – Uživaju u kafiću, ne ispušta ga iz ruku (FOTO)

|

Milijanu Bogdanović (25) javnost je upoznala u rijalitiju “Parovi”, gde je ušla sa 53 godine starijim partnerom Milojkom, a posle razvoda s njim, upustila se u vezu sa pevačem Ivanom Gavrilovićem koji je takođe učestvovao u istom rijaliti programu.

Milijana je sada odlučila da prošlost ostavi daleko iza sebe i povuče se iz javnosti. Zaposlila se kao kontrolor u autobusu, a na poslu je našla i novu ljubav. Ona je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, na kojoj se vidi kako se njih dvoje drže za ruke i uživaju u kafiću.

“Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila”, ispričala je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

“Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene”, rekla je Milijana.

Izvor: kurir.rs