Isplivala fotografija sa tajnog venčanja Cece Bojković sa diplomatom: Glumica blista u svečanoj haljini – Nikad nije kasno za ljubav

|

Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković osim uspešne karijere iza sebe ima i zanimljiv ljubavni život koji privlači veliku pažnju javnosti. Posle dva braka, glumica je sreću pronašla kraj diplomate Slavka Kruljevića sa kojim već više od decenije uživa u skladnoj zajednici.

Kako se zbog svog poziva retko pojavljuje u javnosti, mnogi nisu imali prilike da vide Slavka, a fotografija Cece Bojković sa venčanja gotovo da i nema u javnosti. Da za ljubav nikad nije kasno govori činjenica da je glumica svoja osećanja prenela na viši nivo 2011. godine razmenjivanjem bračnih zaveta sa svojim izabranikom.

Ceca i Slavko uspeli su da se posvete jedno drugom i ljubav krunišu brakom, a tajno venčanje bilo je obavljeno u kući kumova budućih supružnika nadomak Beograda u društvu najbližih prijatelja. Umetnica i njen životni pratilac odlučili su da tradicionalno razmene burme i obavežu se pred matičarem na večnu ljubav, a fotografija Cece Bojković sa venčanja predivna je uspomena.

Jedna od najotmenijih dama sa naše javne scene blistala je u svečanoj haljini u nežnoj boji čelika dok je mladoženja poneo elegantno sivo odelo, a supružnici koji nisu skidali osmehe sa lica odavali su utisak vedrine i mladalačkog duha.

Izvor: story.rs