Miličin novi dečko je slab na poznate dame: Emina, Sandra Afrika, Helena Topalović… – Osvanule Lazarove slike iz prošlosti

|

Pevačica Milica Todorović ponovo je našla sreću u ljubavi, otkako je otpočela vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem iz Novog Sada. Oni su se prvi put javno zajedno pojavili sinoć na proslavi 60. rođendana voditelja Žike Jakšića, pa su sve oči bile uprte u njih.

Nakon što su objavljene prve fotografije pevačice sa novim dečkom, Milica je i zvanično potvrdila da je u vezi, ali nije želela da otkrije detalje romanse.

“Istina je da smo Lazar i ja zajedno”, kratko je poručila Todorovićeva.

U pitanju je Lazar Granić, koji je bivši maneken, a danas se bavi tetoviranjem obrva. Na njegovim profilima na društvenim mrežama može se videti da Granić definitivno voli da bude u društvu lepih i poznatih dama, naročito onih sa estrade. Svojevremeno je bio i kandidat za ulazak u Zadrugu, kada je aktuelna bila Luna Đogani, kojom je bio opčinjen.

Pevačice Emina Jahović i Sandra Afrika, kao i manekenka Dejana Živković, te ćerka pevača Milana Topalovića Topalka – Helena Topalović, samo su neke od poznatih lepotica sa kojima je Lazar Granić svojevremeno uživao, što se može videti sa njegovih fotografija iz prošlosti.

Izvor: pulsonline.rs