Milici Dabović se konačno nasmešila sreća: Važna odluka koju je donela totalno će promeniti život njoj i njenom sinu

|

Milica Dabović je često u fokusu interesovanja medija. Ranije je to bilo zbog sportskih uspeha, a u poslednje vreme zbog kontroverznih životnih priča i njenih stavova. Njen ljubavni život nije ništa manje zanimljiv, a poznato je da do sada nije imala sreće u ljubavi.

Međutim, izgleda da se i Milici posle brojnih turbulencija sreća konačno nasmešila. Naime, zgodna košarkašica je već nekoliko meseci u srećnoj ljubavnoj vezi sa biznismenom Vanjom Ćorićem koji je od ranije poznat kao dečko Slađe Delibašić. Par je nerazdvojan, a Milica ne krije sreću.

Nema sumnje da im prilično dobro ide budući da su rešili da započnu zajednički život, a kako “Scandal” ekskluzivno saznaje, lokacija na kojoj će se preseliti sa partnerom i detetom je Španija.

“Vanja je nedavno kupio stan u Španiji, a sa Milicom je u vezi od kako je izašla iz rijalitija “Survajver”, navodi izvor za pomenuti list.

Kako se Milica ranije pohvalila, Vanja se prema njenom sinu postavio kao da je njegovo dete i zbog toga je potpuno osvojio srce zgodne košarkašice.

Izvor: hellomagazin.rs