Milica Pavlović usijala društvene mreže: Evo greške koju je napravila – Svi se smeju

|

Milica Pavlović napravila je grešku zbog koje je postala glavna tema na svim društvenim mrežama.

Poznata pevačica organizovala je gala proslavu povodom svog 31. rođendana i “izmamila dah” u mini haljini, ali to nije razlog zbog koje je postala glavna tema korisnika društvenih mreža.

Umesto da njen video postane viralan, greška koju je napravila je ono o čemu svi pričaju. Milica Pavlović je na TikTok-u objavila video, sa unapred osmišljenom objavom, te zaboravila da obriše uputstva koja su joj data.

Milica je napisala opis na engleskom, a ispod je zaboravila da obriše – “I dodaš one tagove, emojije, itd”, uputstvo koje joj je dao neko zadužen za njene društvene mreže.

Umesto da njen video postane viralan, ta greška koju je napravila postala je hit. Korisnici društvenih mreža napravili su skrinšotove i sada ne prestaju da se šale na njen račun.

“IQ 200, a možda i jače”, “Kako mi se desilo hahahah”, “Umirem, ovo je najjače”, pisali su korisnici društvene mreže Tviter i delili skrinšot pevačicine objave.

binary comment

Milica je na rođendanu pred medijima progovorila i o svom životu, o svom ocu, ispričala je oko čega se svađaju, ali i otkrila kako ju je maćeha iznenadila.

Na rođendanu Milice Pavlović bila je i Jelena Karleuša koja se pojavila u izazovnoj trakastoj odevnoj kombinaciji, koja je poručila da nije razvedena.

Izvor: mondo.rs