Car čuo da ga porede sa Dalilinim dečkom pa pobesneo, nije birao reči: “Neću nijednu dodirnu tačku sa tim ljudima”

|

Filip Car uživa u Crikvenici, gde je nakon poslednjeg gostovanja u emisiji “Narod pita” otišao sa svojim drugom Stefanom Šebezom.

Danas je proveo porodični dan i pokazao kako uživa sa sestrićem, koga je čekao da upozna skoro dve godine.

Oglasio se i otkrio koliko mu prija vreme sa porodicom.

– Uživam sa porodicom i odmaram se od svega prethodne dve godine. Uživam u svom gradu sa porodicom i prijateljima – rekao je Car.

Ali, to nije sve. Car se dotakao i novog dečka Dalile Dragojević. Na društvenim mrežama se pojavio snimak Dalile i izvesnog gospodina, za koga su svi fanovi zaključili da je njen dečko, kao i da liči na Filipa i da je razlika samo što nemaju tetovaže. On se osvrnuo na novinske natpise:

– Dodao bih samo da mi nije drago da se na naslovima portala stavlja moje prezime uz natpise kako neko liči na mene. Ne samo što je Filip Car jedan i jedinstven, pa glupo je da se bilo ko upoređuje sa mnom ili ja sa nekim. Nastojim da budem totalno van tih priča i nemam nijednu dodirnu tačku sa tim ljudima više. Konstantno me provlače… Razumem da sam bio u tim nekim odnosima, ali stvarno se moj život kosi sa tim životima, tako da bih voleo da se i novinski natpisi kad sam ja u pitanju, ako nije nužno, razdvoje od tih ljudi – poručio je.

Izvor: kurir.rs