Milenu Ćeranić žene urnisale nakon izjave o grudima – Pevačica dodatno razbesnela odgovorom: “Džaba mi režete krila…”

|

Pevačica Milena Ćeranić našla se u centru skandala kada je u jednoj emisiji komentarisala izgled ženskih grudi.

“Grudi… Ja sam videla razne grudi… Pre operacije, kad padnu, posle velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno. To mi je, recimo, ružnije od palih grudi”, izgovorila je Milena u emisiji “Ako progovorim” i svojim stavom pokrenula buru na društvenim mrežama.

“Najlepše grudi su zdrave grudi”, “”Strašne grudi koje su pale…” Strašna koža koja se izborala… Strašna kosa koja je seda… Strašna majka koja te rodila i na tim grudima dojila i nad tobom noćima bdila, pa malo osedela i od života izborala?”, “U zemlji gde se toliko žena bori sa karcinomom dojke, na ovakav način pričati”, “Da li bi muškarci u emisiji pričali na ovaj način o intimnim delovima svog pola? Ja još nisam tako nešto ni čula ni pročitala. Mnogo je tužno što žena ovako priča o ženi, mnogo”, ređali su se komentari osude na izjavu pevačice.

Milena se oglasila na svojim društvenim mrežama posle incidenta, ali nije želela da komentariše svoju izjavu, već je podelila citat na kojem piše: “Džaba mi režete krila, ja imam metlu”.

Ne sumnjamo da će njen odgovor dodatno razbesneti javnost.

Izvor: blic.rs