Mikica Bojanić surovo iskreno o ocu: “Svaki njegov poziv me je nervirao” – Dotakao se i nasledstva

|

Pevač i učesnik prošle sezone Zadruge, Mikica Bojanić nikada nije krio da je osim muzike, dosta toga zna o domaćinstvu i poslovima, a sve je naučio od oca, poznatog pevača Miloša Bojanića.

Mikica priznaje da su Bane i on uz pomoć oca sami sagradili dve kuće, a pored toga je naučio da obavlja sve poslove, tako da mu sada majstori nisu potrebni.

“Pored njega sam dosta toga naučio, zajedno smo napravili dve kuće, sve što on zna, ja sam učio od njega. Sada kada je nešto hitno, a nema majstora, ja to uzmem sam i popravim”, rekao je Mikica za Grand.

Međutim, pevač priznaje da ga je svaki Milošev poziv ranije nervirao jer je više želeo da izlazi u grad, nego da pomaže Milošu na građevini.

“Kada sam bio mlađi, to me je sve nerviralo, mrzelo me je da radim sve to. Ja sam želeo da idem u grad, a on me zove i kaže da dođem u sedam ujutru jer treba da izlijemo dva stuba. Ali sada kada vidim, to je dobro za kuću, sve sam znam da odradim. Kakvi majstori sada, još mi novac ostane u džepu”, otkrio je Mikica za Grand.

Mikica je letos za Grand govorio o porodičnoj kući koju poseduju u Baošićima i otkrio ko će je naslediti.

“Ne mogu ja da nasledim, tu je i Bane, iako ću ja dobiti više. Ne vodimo još brigu o tome, uživamo, ali pomažem ocu šta god treba, od čamca do majstorisanja po sobama, uvek ima nešto oko kuće, rešavamo svaki problem”, poručio je Mikica.

Izvor: espreso.co.rs