“Mi smo isti narod”: Martina Vrbos svima poslala poruku ljubavi – Rodila sam dvoje srpske dece, a ćerka sam hrvatske majke

|

Martina Vrbos bila je gost u emisiji “Nije sve tako crno”, autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i tom prilikom pričala o svom životu potpuno iskreno. Otkrila je deo detinjstva, odrastanja, majčinstva i dopustila da je publika upozna u pravom svetlu.

Pevačica je priznala kakva je iza kamera ali i svemu što u poslednje vreme zanima javnost kada je reč o njenom takmičenju u PZE-u.

Martina je otkrila kako se nosi sa lošim komentarima zato što se kao Hrvatica udala za Srbina i preselila u Beograd.

“Mi smo jedan identičan narod i šta kod da radimo mi se veselimo uz muziku. Kao Ibrahimović što usred Milana peva “Jutro je”. Nema tog lošeg komentara koji će da me prodrma. Ja sam Martina Vrbos koja je rodila dvoje srpske dece i ćerka sam hrvatske majke.

Martina je za kraj poslala i poruku ljubavi svima:

“Ne treba se voditi trendovima. Volela bih da kažem svima da budu svoji, nemojte se voditi trećim licima ili nečemu što je moranje. Znam da sam ja pravi ambasador ljubavi, sledeće godine ako se otvori mesto za ministra ljubavi, mira i empatije među narodima, to će sigurno biti Martina Vrboš”, poručila je pevačica za kraj.

Izvor: kurir.rs