Memo je slikar koji je pobedio u “Farmi” i uzeo 40.000 evra: Postao voditelj – Supruga mu je ova atraktivna plavuša (FOTO)

|

Poznati slikar Sulejman Memo Haljevac pobedio je u “Farmi 4”, koja se emitovala 2013. godine na TV “Pink”, a od tada se nije eksponirao u javnosti. Memo je sada u voditeljskim vodama i ima atraktivnu suprugu i otac je dvoje dece.

Ovaj umetnik iz Sarajeva u privatnom životu uživa pored supruge Lejle, koja mu je najveći oslonac i podrška već dugi niz godina.

Lejla je vrlo aktivna na Instagramu gde najčešće objavljuje fotografije upravo sa Memom i decom. Ona ima porodični ugostiteljski biznis, zajedno sa ocem vodi restoran u Sarajevu, a pored toga brine o sinu i ćerki dok nekadašnji Farmer vredno radi na svojim emisijama.

Memo se pored umetnosti izvesno vreme bavio i politikom, te je bio član Opštinskog veća opštine Centar u Sarajevu. Sada je voditelj a godine ga nisu puno promenile. On se i dalje ne eksponira u javnosti, ali zahvaljujući njegovoj supruzi, svi oni koji su voleli da ga gledaju u rijalitiju sada imaju prilike da vide kako on danas izgleda.

Izvor: kurir.rs