Marija Kilibarda nikad srećnija, ne skida osmeh sa lica: Voditeljka više ne krije ljubav sa sinom naše glumice

|

Voditeljka Marija Kilibarda skoro tri godine je u skladnoj vezi. Kada je sve postalo ozbiljnije i kada je shvatila da on zavređuje pažnju odlučila je da bar ponekad podeli sa svojim pratiocima emotivne trenutke u kojima uživa sa Banetom Vučelićem, sinom naše glumice Ljiljane Dragutinović.

Par na početku nije otkrivao svoju vezu, ali Marija sve do sad slike sa svojim izabranikom nije delila na društvenim mrežama.

Kilibarda je sada rešila da svoje pratioce na Instagramu počasti slikama na kojima se vidi koliko je zaljubljena u Baneta i kako uživaju.

Bane je veoma zgodan i šarmantan muškarac, a Marija se svojom harizmom i lepotom savršeno uklopila sa njim.

Oni su otišli na putovanje u Belgiju gde su uživali u obilasku Antverpena, na čijem glavonm trgu ispred prelepe fonatane Brabo su se i fotografisali.

Pratioci na njihovom putovanju zabeležili su jedan prelep trenutak dok Bane i Marija šetaju držeći se za ruke, a i Mariji se dopao taj snimak pa je odlučila da ga podeli na društvenim mrežama.

Na jednoj od slika vidi se kako je Marija uhvatila Baneta za lice, dok oboje ne skidaju osmehe sa lica, a društvo su im pravili prijatelji.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs