Šerifovićeva javno iskulirala Džejlu: Marija na događaj došla vidno nervozna, zaobilazile se u širokom luku

|

Pevačici Džejli Ramović je tokom učešća u takmičenju “Zvezde Granda” mentorka bila Marija Šerifović, koja je bila i najponosnija na njenu pobedu te 2019. godine. Nakon tog takmičenja javnost je počela da priča o njihovom prisnom odnosu, pa su pojedni nagađali da među njima ima nešto više od prijateljstva, što je Marija demantovala.

Iako su mnogi očekivali da će se na događaju naći zajedno naći ispred kamera i dati izjavu, to se nije desilo, a nisu sedele ni za istim stolom. Marija je na događaj došla vidno nervozna, dok je Džejla govorila za medije i na pitanje o Mariji rekla da jedve čeka da je sretne.

Ipak, dve nekada bliske koleginice, nisu se našle za istim stolom, a čak se nisu navodno ni pozdravile. Šta je po sredi i otkud netrpeljivost između koleginica ostaje nam samo da nagađamo.

Džejla je jednom prilikom pričala o navodnoj aferi o kojoj je javnost brujala – “Bolele su me afere koje su mi pakovali. Nije mi bilo svejedno, mene kao mladu osobu sve to dotiče. Sada sam okej, nije me ni tada nešto previše pogodilo”, rekla je tada Džejla.

Izvor: mondo.rs