Aleksandra Prijović napokon progovorila: Više ne krije da prolazi kroz krizu u braku sa Filipom – Pred svima pale strašne reči (FOTO)

|

Brak pevačice Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića želeli to oni ili ne, non stop je pod lupom javnosti.

Često se u medijima spekuliše o njihovom odnosu koji se karakteriše kao narušen, a mnogi su sebi u više navrata davali za pravo i da predvide kako par neće dugo izdržati u braku zajedno. Ipak, i pored svega navedenog, supružnici opstaju i čini se svakim danom njihov brak je sve bolji i stabilniji. Sa sinom Aleksandrom žive svoju savršeni život, ne obazirući se preterano na komentare okoline. Pored toga što savršeno funkcionišu na privatnom planu, oni i poslovno sarađuju.

Naime, novi album Aleksandre Prijović samo što nije ugledao svetlost dana, a jednu od pesama napisao joj je suprug. Iako ne voli da otkriva previše detalja o novim pesmama, pevačica nije mogla da izdrži, pa je sa fanovima podelila stih numere koja će se naći na njenom novom albumu.

– Ne mogu da dočekam da čujete ovu pesmu – napisala je pevačica u opisu videa, na kojem je podelila atmosferu iz studija, ali i otkrila kako zvuči deo pesme koju je napisao Filip, a koja će vrlo verovatno postati veliki hit.

– Malo je devet života, kad voliš iditota – napisala je pevačica i dala povoda da se mnogi zapitaju čime je to njen dragi bio inspirisan kada je pisao ove stihove za njenu pesmu.

Naravno, iapk su preovladali pozitivni komentari pratioca, koji sa nestrpljenjem jedva čekaju da čuju celu pesmu. A kakva je zaista situacija kada je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živjinovića u pitanju govori činjenica da godinama uspešno odolevaju svim izazovima, ako ih uopšte i ima.

Podsećamo, Aleksandra Prijović je zakazala i koncert u beogradskoj Areni krajem septembra, pa se ozbiljno posvetila radu.

Izvor: story.rs