Marija Egelja raskinula veridbu, pa se udala za biznismena: Dugo ga je krila od javnosti, a sada je jasno i zašto (FOTO)

|

Voditeljka Marija Egelja rodila je sina početkom novembra prošle godine, te prvi put postala mama, a da uživa u novoj ulozi i u braku govore njene objave na društvenim mrežama. Ljubavna priča lepe voditeljke je poznata – posle raskida dugogodišnje veze upoznala je čoveka svog života, kojem je vreoma brzo rekla “da” i rodila mu dete. U pitanju je bivši fudbaler, a današnji biznismen Aleksandar Dabić.

Ona je priznala je da je ponovo srećna u ljubavi, i to pored nekadašnjeg fudbalera, a danas biznismena Aleksandra Dabića, koji joj je vratio osmeh na lice.

“Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovoljno je da se vide. Za moje raspoloženje je zasluža nmoj partner, voljena sam i zaljubljena žena. Savršeno dobro smo se upoznali i osećamo da smo rođeni jedno za drugo. On razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim izuzetnom lepotom, i velikom upornošću, nisam mogla da mu kažem ‘ne'”, rekla je Marija.

Ona je veoma brzo prestala da skriva svoju vezu sa Aleksandrom, te je na društvenim mrežama objavljivala zajedničke slike, a onda je u junu mesecu u medijima osvanula vest da je voditeljka u drugom stanju. Ona nije ni potvrdila, a ni demantovala ovu informaciju, međutim nekoliko dana kasnije potvrdila je da se udala za Aleksandra.

Organizovali su svadbeno veselje u jednom restoranu u Čajetini, a zvanice su zabavljali pevači Vanja Mijatović i Petar Mitić, dok su mladenci svoj prvi ples zaigrali uz pesmu “Od ljubavi jače”.

“Marija i Aleksandar zaista uživaju u svojoj vezi i rešili su da svoju veliku ljubav krunišu brakom. Nisu želeli da sdižu veliku pompu oko toga, već da sa najbližima podele njihovu radost i veselje na današnji dan”, rekao je tada izvor blizak ovom paru, a nakon toga je i sama Marija potvrdila da je uplovila u bračne vode.

Oni su veoma brzo nakon venčanja, kao novopečeni bračni par, otputovali na medeni mesec na Majorku.

Izvor: kurir.rs