Marić naterao koleginicu da podigne minić u Jutarnjem: “Gledaoci pitaju šta Kruna nosi ispod suknje” – Ona odmah otkrila

|

Od pre nekoliko meseci mlada Kruna Una Mitrović je novo lice Jutarnjeg programa Happy televizije, a iako ima samo 21 godinu već je osvojila simaptije publike svojim izgledom, ali i načinom vođenja programa.

Međutim, situacija koja se nedavno dogodila u Jutarnjem, dok je vodila sa Marićem, usijala je mreže i izazvala oprečne komentare. Naime, Marić se usred programa obratio svojoj mlađoj koleginici i saopštio da im stiže bezbroj poruka zbog njenog stajlinga – odnosno minića.

“Ovu emisiju gledaju pametni, pošteni ljudi, ali gledaju i oni malo poremećeni. I evo poruke koje dobijamo od jutros… Nećete verovati. Puna je Srbija raznih manijaka. I nemoj da se ljutiš, ti si dete, ali šta razni ljudi razmišljaju, šta bi priželjkivali, i evo, kaže: “Šta Kruna nosi ispod suknje?”. Evo, to traže razni manijaci”, rekao je Milomir Marić.

Ovo nije iznenadilo mladu voditeljku, pa je upitala Marića “da li gledaocima kraj malih ekrana da pokaže kako se nosi minić”. Stariji kolega je njeno pitanje aminovao, nakon čega je voditeljka ustala i podigla suknjicu.

“Ako je na zahtev gledalaca, šta ću. Za razliku od nekih ja zaista nemam šta da krijem”, rekla je Kruna i podigla suknju ispod koje je imala šorts.

“Ti ništa ne kriješ. Nosi pantalone”, dodao je voditelj.

“Jeste stvarno mislili da se ispod ove suknje krije nešto što vi do sad niste videli. A sa druge strane, da li znate na kom ste kanalu? Ako ne znate, proverite, ovo je Jutarnji program”, objasnila je mlada voditeljka.

Izvor: telegraf.rs