Bogdan prodaje vikendicu i plac u Buljaricama za 25.000 evra: Kupci pitaju koliko je daleko more – Odgovor ih sve “zalepio”

|

Nekretnine se sve više kupuju preko društvenih mreža, a ko redovno prati cene i grupe, može baš dobro da prođe. Kao dokaz da je tako, pojavio se i oglas izvesnog Bogdana, koji je oglasio da prodaje kuću na moru, u Buljaricama, i to za male pare.

On je u oglasu naveo:
“Prodajem vikendicu u Buljaricama 41 m2. Plac 71m2. Sastoji se od dnevne sobe,kuhinje,dečije sobe,garderobera,kupatila i ostava sa spoljne strane.
Ispred kuće je veliki trem sa pogledom na more. Vlasnik 1/1, Cena 25000 eura. Ozbiljnom kupcu blaga korekcija cene.

Komentari ispod Bogdanovog oglasa su se samo ređali. Bilo je i zainteresovanih za kupovinu, ali i onih koji su tu ubijali dosadu, a najviše su svi pitali koliko je daleko od mora.

“Tačna adresa ili lokacija na Google mapi? Veoma sam zainteresovana!”, zatražila je detaljne informacije izvesna gospođa. “Pa za te pare što prodaju stvarno smešno, koliko god da je udaljeno od mora. Srećna prodaja i kupovina. Jeftinije nego u Srbiji neke šupe”, poručuje neko. “Eh, more… cena ekstra… prelepe Buljarice…”, neki su od komentara.

Izvor: alo.rs