Luka sa Zlatibora izašao na večeru sa Barbarom Bobak – Nazdravljaju sa osmehom na licu: “Veče za pamćenje”

|

Luka Crepuljarević, vredni momak iz sela Semegnjevo kod Zlatibora, oduševio je mnoge svojim stavovima o životu, kao i time što je rešio da živi na selu u kući svoje bake, a jedna od njegovih najvećih želja je bila da upozna pevačicu Barbaru Bobak.

Luki se želja ostavrila, pa se omdah pohvalio na Instagramu gde je objavio zajedničku foografiju sa Barbarom Bobak. Luka i Barbara su uživali na večeri, i pozirali su nasmejani dok nazdravljaju.

“Došao je i taj trenutak da se upoznam sa divnom osobom, pre svega, i talentom kakav ima Barbara. Definitivno, veče za pamćenje”, napisao je Luka dok mu je pevačica u opisu ostavila emotikone srca.

Inače, Luka Crepuljarević, čobanin iz sela Semegnjeva kod Zlatibora, kako sebe naziva, postao je glavna atrakcija kada je otkrio kako sa dvadeset jednom godinom provodi vreme sa kravama i ovcama, dok za sve to vreme studira.

Dobio je podršku od glumice Slobode Mićalović, njena sestra Dragana ga je posetila u selu, Miloša Bikovića i mnogih drugih, a posebno se zahvalio pevaču Nikoli Rokviću koji mu je finansijski pomogao.

“Nikola mi je pisao i finansijski mi pomogao. Moram to da istaknem i da mu se zahvalim, iako ja nikada nisam tražio finansijsku pomoć, niti mi je to cilj, on je insistirao”, otkrio je Luka i ispričao anegdotu vezanu za poznatu pevačicu.

“Kad smo kod Nikole, njegovu pesmu „Oprosti mojoj mladosti“ je prepevala Barbara Bobak koju obožavam. Uz njene pesme radim, kosim… A kada sam čuo da peva tu pesmu, oduševio sam se jer sam tu pesmu i posvetio jednoj devojci, mojoj nesuđenoj… Kad smo kod Barbare, pisao sam joj na Instagramu, nije mi odgovorila verovatno nije videla, ali ovim putem apelujem da mi odgovori”, rekao je tada Luka, i želja mu se ubrzo ostvarila.

Izvor: blic.rs