Ljuban Hofman bio na svadbi kod Slobe: Došao u društvu devojke – Ona se pohvalila snimcima sa slavlja

|

Ljuban Vidović Hofman bio je prošle noći na gala svadbi koju je organizovao pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena. On je na proslavu došao sa devojkom, koja je objavila nekoliko snimaka, među kojima je i onaj na kojem Baja Mali Knindža peva svoj hit “Moj brat je daleko”.

S druge strane, Hofmana su gosti izbegavali da objavljuju na društvenim mrežama. On je, 14. decembra 2023. pušten iz pritvora​​​​​​​, dok je njegov brat Miljan ostao iza rešetaka.

Međutim, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da nema dokaza protiv Ljubana. Prvo osnovno javno tužilaštvo danas je podiglo optužni predlog protiv Miljana Hofmana zbog zlostavljanja i mučenja.

“Takođe, Tužilaštvo je donelo rešenje kojim je odbačena krivična prijava u odnosu na Miljana i Ljubana zbog jednog krivičnog dela Zlostavljanje i mučenje jer je nastupila zastarelost krivičnog gonjenja”, pisalo se u decembru 2023. godine.

Kako je tada saopšteno iz Prvog osnovnog tužilaštva, postupajući tužilac je predložio da se prema okrivljenom Miljanu Vidoviću Hofmanu, Ljubanovom bratu produži pritvor imajući u vidu da i dalje stoje razlozi za isti.

Takođe, predloženo je i da sud nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog Miljana Hofmana Vidovića oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od 1 godine. Braća Hofman uhapšeni su u Tržnom centru “Galerija”.

Izvor: telegraf.rs