Kubura i Marija sada su i zvanično razvedeni: Proces kočila jedna stvar oko koje dugo nisu mogli da se usaglase

|

Aleksandar Srećković Kubura i Marija Savić Srećković pre dve godine stavili su tačku na brak, ali zvaničan razvod stigao je tek nedavno. Zvaničan razvod bio je nemoguć jer Aleksandar i Marija nisu mogli da se dogovore oko podele nekretnine.

“Kubura je želeo da proda stan na Vračaru i preseli se, dok Marija nije bila za tu opciju. Kako nisu mogli da se usaglase, samim tim su i prolazile godine, a razvoda nije bilo ni na pomolu. Međutim, sada su popričali kao zreli ljudi koji su shvatili da im zajednički život pod istim krovom ne odgovara i da je vreme da se zvanično razvedu”, ispričao je dobro obavešten izvor i dodao:

“Na kraju su došli do zajedničkog rešenja da će stan prodati i podeliti novac na ravne časti, jer su istu tu nekretninu stekli tokom braka. Prvenstveno ni zbog dece nisu želeli da ulaze u dublje rasprave, a i vremenom su shvatili što više odugovlače, da će im biti teže”, rekao je gore pomenuti izvor.

Na pitanje kako su deca podnela razvod roditelja, Aleksandar je odgovorio:

“Razvod roditelja nije naročito retka pojava, takve stvari se dešavaju i to se prolazi, smatram da nije toliko strašno, preživeće. Ali ne bih mnogo da govorim o tome”, rekao je glumac nakon zvaničnog razvoda.

Izvor: story.rs