Rađenovu devojku upoznali smo u “Pinkovim zvezdama”: Milica peva po klubovima, a malo ko zna da ima fakultetsku diplomu

|

Bivši vaterpolista Nikola Rađen je posle razvoda sa pevačicom Anom Kokić stupio u vezu sa Milicom Ristić koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde”. Javnost je posle samo nekoliko meseci saznala za njihov odnos.

“Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti”, pisalo se na početku njihove veze.

Milica je javnosti postala poznata jer se takmičila u “Pinkovim zvezdama”, ali nije ostvarila zapaženi uspeh u takmičenju. Ipak, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po beogradskim klubovima i kafanama.

Ono što je malo ko znao jeste da je Milica vlasnica diplome Ekonomskog fakulteta. Sa Nikolom se je upoznala preko zajedničkih prijatelja, te im je do sad ljubav cvetala. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole, a planirali su i venčanje.

Izvor: kurir.rs