Kruna objasnila zbog čega je digla suknju u Jutarnjem programu: “Bili biste mnogo više šokirani”

|

Mlada voditeljka Hepi televizije Kruna Una Mitrović, oglasila se nakon što je snimak iz jutarnjeg programa postao viralan, kada je na pitanje Milomira Marića, a sve zbog poruka gledalaca, podigla minić uživo u programu.

Mlada voditeljka obukla je ultra kratku suknju u emisiji, te je Marić otkrio da su im navodno stizale brojne poruke na tu temu, i da je ljude zanimalo šta Kruna nosi ispod suknje.

Nakon što je podigla minić, ispod kojeg je nosila kratak šorts, video je postao viralan i komentarisan.

Ovim povodom se oglasila i voditeljka, koja je tek napunila 21 godinu, i objasnila šta se zaista dogodilo i zbog čega je podigla minić.

“Novinari nekada stave atraktivnu sliku i naslov, a tekst bude netačan, sada nije takav slučaj, obrnuto je. Nama je tog jutra bilo zanimljivo, nema potrebe da golotinjom privlačim pažnju javnosti”, započela je Kruna i još više šokirala javnost objašnjenjem:

“Mojim privatnim oblačenjem biste svakako mnogo više bili šokirani, nego šortsem ispod suknje, to se zove scort i trend je ove zime. Nažalost, mogu samo da ga nose žene koje su XS”, izjavila je voditeljka za Republiku.

Izvor: republika.rs