Korisnica Tvitera zabeležila do sada neviđen prizor na plaži: Sve oči uprte u noge turiste zbog jednog detalja (FOTO)

|

Sezona letovanja približava se vrhuncu, te nas skoro svakodnevno turisti sa društvenih mreža “časte” prizorima s plaža širom sveta, a najinterensantniji su oni s plaža u regionu.

Kad god osvane neka neuobičajena slika sa plaže, po pravilu na Tviteru krene rasprava. Ljudi uglavnom osuđuju ponašanje onih koji jedostavno svoje letovanje provode onako kako oni žele, pa se često oko tih objava zapodenu ozbiljne polemike.

Jedan od takvih prizora je onaj koji je neko uslikao na jednoj plaži i time izazvao raspravu na Tviteru. Reč je o fotografiji na kojoj se vidi kako nepoznati muškarac leži na ležaljci pored mora u čarapama.

Jedna korisnica društvene mreže Tviter, objavila je ovaj prizor uz opasku: “Stigli turisti… mašala…”, dok je u nastavku dodala emotikone paradajza, aludirajući na čuvene “paradajz turiste”, kako zovu one koji na letovanju žele i da uštede.

Tviterašica je ocenila da su čarape na plaži odlika upravo “paradajz turista”.

“I onda me napadaju što izmišljam… Ovo su stranci, ima tu i paradajza”, napisala je pored fotografije, a onda su krenuli da se ređaju razni komentari.

“Gospoda! Imaju osetljiva stopala, pa je sa čarapama lakše po pesku”, dodao je neko.

“Verovatno im je mozak u tabanima, pa su ga pokrili da ga ne opali sunčanica”, napisao je drugi Tviteraš, dok su mnogi stali u odbranu turista.

“Dosta Engleza nosi čarape na plaži”, primetio je jedan korisnik, a drugi se nadovezao:

“Možda je hladno. Mene zapanjuje da se neko bavi tuđim izgledom na plaži”, napisao je on.

“Čovek prosto želi da nosi čarape na plaži, ne vidim problem”, bili su neki od komentara.

Izvor: kurir.rs